Aircocheck Van der Horst Autogroep

Aircocheck: koel in de zomer, heldere ramen in de winter

Aircocheck: heerlijk, een koele auto in de zomer en heldere, onbeslagen ramen in de winter! Met een airco rijdt u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem daarom regelmatig controleren door Vakgarage. Dankzij onze  aircoservice werkt uw airco optimaal in elk seizoen, zodat u altijd geniet van een heerlijk klimaat in uw auto.

Goed airco-onderhoud voorkomt problemen. Aan een goed werkende airco raakt u zo gewend. En dan kunt u al gauw denken dat het systeem helemaal geen onderhoud nodig heeft. Maar niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. En dus wordt de koelcapaciteit van uw auto na een paar jaar fors minder. Bovendien kan een tekort aan koudemiddel de compressor van de airco beschadigen. En een nieuwe compressor kost 800 euro of meer! Voorkom zo’n dure reparatie en laat uw airco op tijd bijvullen bij Vakgarage. Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud.

Aircocheck en Aircoservice van Van der Horst

De aircospecialisten van Van der Horst zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. Vakgarage heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen.

Airco bijvullen? Doe de gratis aircocheck. Wilt u weten of uw airco nog wel goed werkt? Kom dan langs voor de gratis aircocheck. Onze specialisten controleren of uw airco uw auto nog op de juiste temperatuur kan houden. Zo nodig vervangen we het koudemiddel en reinigen we uw airco, zodat het systeem weer vrij is van bacteriën en schimmels en fris ruikt. Vakgarage adviseert een jaarlijkse controle en een tweejaarlijkse reinigingsbeurt.

 

Aircocheck