Over Autobedrijf Van der Horst

Van der Horst Autogroep Friesland is een familiebedrijf. Aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Klanten kennen Van der Horst als een professionele en veelzijdige dienstverlener in mobiliteit.  

U wilt goed advies en niet teveel betalen. Dan bent u bij Van der Horst aan het juiste adres. Van der Horst heeft zich altijd weten te onderscheiden door de kwaliteit en standaarden te bieden van een dealerbedrijf echter gecombineerd met een persoonlijke benadering en met marktconforme prijzen. Wij denken met u mee. of het nu gaat om de aanschaf van een andere auto of een reparatie aan uw auto. Even wat krapper bij kas dan kijken we naar alternatieven. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel.

U kunt bij Van der Horst terecht voor een nieuwe auto of voor een occasion. Van der Horst is van oudsher gespecialiseerd in Ford. Inmiddels is Van der Horst uitgegroeid tot een universeel allround autobedrijf. Meer dan 200 occasions op voorraad.De focus is gericht op het onderhouden van uw auto en het bieden van scherp geprijsde en goede jonge occasions soms van enkele maanden oud, schadevrij en met een bekend verleden. Onze vakkundige monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben de kennis om alle automerken professioneel en betaalbaar te onderhouden.

U bent van harte welkom bij één van onze vestigingen, de koffie staat klaar!

Directie en medewerkers Van der Horst Autogroep