Onderhoudsbeurt auto? Van der Horst Autogroep, het adres voor betrouwbaar auto onderhoud!

Als auto-eigenaar wilt u het beste uit uw auto halen. Dat kan alleen door met regelmaat langs de garage te komen voor auto onderhoud. Bij Van der Horst bieden we alleen vakkundig en professioneel auto onderhoud aan. Met onze onderhoudsbeurt gaat u veilig de weg op én verlengt u de levensduur van uw auto. Dus geen onverwachte pech onderweg en geen hoge reparatiekosten nadien.  

Tijdens een onderhoudsbeurt auto kijken onze specialisten naar eventuele mankementen en vullen ze oliën en vloeistoffen bij. Welke vloeistoffen is afhankelijk of u kiest voor een grote onderhoudsbeurt of een kleine onderhoudsbeurt. Mochten er auto reparaties nodig zijn tijdens de onderhoudsbeurt aan uw auto, dan wordt er per direct contact met u opgenomen. U stuit hierdoor nooit op onverwachte kosten. Bij Van der Horst Autogroep onderhouden we alle merken en type auto’s, dus ook het onderhouden van uw elektrische voertuig.

 

Wanneer een onderhoudsbeurt auto?

Het advies is altijd om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is één onderhoudsbeurt per jaar voldoende, afhankelijk van de kilometerstand. Een wat oudere auto, heeft wat vaker auto onderhoud nodig. U kunt de volgende vuistregels hanteren of in uw onderhoudsboekje kijken:

Grote onderhoudsbeurt: na iedere 30.000 km of na 2 jaar een grote onderhoudsbeurt.

Kleine onderhoudsbeurt: na iedere 15.000 km of ieder jaar een kleine onderhoudsbeurt.

 

Wat kost een onderhoudsbeurt auto?

De kosten van auto onderhoud worden door meerdere factoren bepaald. Welk merk of type u rijdt, de kilometerstand, of u kiest voor een grote onderhoudsbeurt of een kleine onderhoudsbeurt en welke mankementen er worden ontdekt. De kosten worden altijd met u besproken. Bij Van der Horst Autogroep hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De specialisten werken tegen een goed uurtarief en wij leveren auto onderdelen tegen een schappelijke prijs.


 

Verschil grote onderhoudsbeurt en kleine onderhoudsbeurt voor uw auto

Met een grote onderhoudsbeurt kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. We vervangen de olie en filters, vullen de vloeistoffen bij en er wordt een complete controle uitgevoerd. Omdat dezelfde controlepunten aan bod komen als bij een APK-keuring, adviseren we om de APK en grote onderhoudsbeurt te combineren. We voeren dan de APK-keuring gratis voor u uit. Daarnaast bieden we de betrouwbaarste kleine onderhoudsbeurt van Nederland uit. De olie wordt ververst en we controleren uw auto op tientallen punten. Meer weten over de controlepunten? De medewerkers van Van der Horst Autogroep staan u graag te woord.

 

Plan een afspraak

Heeft u vragen over auto onderhoud? Kom langs één van onze vestigingen: Van der Horst Autogroep Leeuwarden of Vakgarage van der Horst Dokkum. Een afspraak maken? Neem contact met ons op of plan online uw afspraak.


Maak een afspraak voor auto onderhoud