GARANTIE BIJ VAN DER HORST

Van der Horst is aangesloten bij de BOVAG. Onderhoud wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de Fabrikant. Van der Horst werkt met originele kwaliteitsonderdelen. De garantie van uw auto blijft hierbij gewaarborgd. Op al onze reparaties ontvangt u standaard een jaar garantie op onderdelen en montage.

Afspraak maken

GARANTIE OP NIEUWE AUTO'S

Koopt u een nieuwe auto bij Van der Horst? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert.

GARANTIE OP OCCASIONS

Van der Horst verleent ook garantie op occasions. Van der Horst Garantie wordt u aangeboden bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions.


GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD

Van der Horst verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Van der Horst aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Van der Horst onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.


Contact

Heeft u vragen Kom langs Alexander Cohenwei 1 in Leeuwarden en bezoek onze vestiging van Van der Horst Leeuwarden.U mag ons ook bellen of mailen voor een afspraak. Dit kan via 058 2333 444 en info@vanderhorstautogroep.nl.