Wij zijn uw specialist in elektrisch rijden | EDGe Mobility

Het aanbod van elektrische auto’s neem toe en steeds meer consumenten stappen over op elektrisch rijden. Om aan de toenemende vraag vanuit de markt te voldoen, zijn wij aangesloten bij het elektrisch rijden keurmerk: EDGe Mobility. Door ons aan te sluiten bij dit kenniscentrum, hebben wij aanvullende kennis en vaardigheden om u optimaal van dienst te zijn. De medewerkers van Van der Horst Autogroep krijgen geregeld trainingen om met de ontwikkelingen binnen de elektrische automarkt mee te gaan. Met alle vragen, advies of onderhoud voor uw elektrische auto, kunt u bij ons terecht! Wij staan voor u klaar.Neem contact op

Onderhoud aan uw hybride of elektrische auto


Wij staan voor u klaar. Net zoals een brandstofmotor, heeft ook uw hybride of elektrische auto onderhoud nodig. Voor uw veiligheid en die van anderen, is het van belang dat u geregeld een onderhoudsbeurt uit laat voeren. Voor het onderhouden van uw auto, hebben wij de meest moderne apparatuur en tools. Door onze kennis en werkplaats, zijn wij in staat om een goede diagnoses te stellen en om hybride en elektrische auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.


 


Wij staan voor u klaar.

Heeft u een elektrische auto? Dan is het handig om een eigen laadpaal tot uw beschikking te hebben. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van een laadpaal en het laden van uw auto. Terwijl wij u adviseren over welke laadpaal het meest geschikt is voor uw elektrische auto, kunt u de auto opladen bij ons laadstation. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen de monteurs deze bij u installeren. Vraag de medewerkers van Van der Horst Autogroep naar de voorwaarden. 

Bekijk hier ons elektrische occasions aanbod!

Heeft u vragen over elektrisch rijden? Neem contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag.