Doe nu een aircoservice + reiniging voor maar € 89,- 

* Inclusief 100 gram R134a. Prijs voor R1234yf op aanvraag.


Aircoservice: heerlijk, een koele auto in de zomer en heldere, onbeslagen ramen in de winter! Met een airco rijdt u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem daarom regelmatig controleren door Van der Horst. Dankzij onze aircoservice werkt uw airco optimaal in elk seizoen, zodat u altijd geniet van een heerlijk klimaat in uw auto.

Afspraak maken

Aircoservice: koel in de zomer, heldere ramen in de winter

Goed airco-onderhoud voorkomt problemen. Aan een goed werkende airco raakt u zo gewend. En dan kunt u al gauw denken dat het systeem helemaal geen onderhoud nodig heeft. Maar niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Als gevolg hiervan wordt de koelcapaciteit van uw auto na een paar jaar fors minder. Bovendien kan een tekort aan koudemiddel de compressor van de airco beschadigen. Een nieuwe compressor kost 800 euro of meer! Voorkom een dure reparatie en laat uw airco controleren en op tijd bijvullen bij Van der Horst. Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud.

Aircospecialisten van Van der Horst


De aircospecialisten van Van der Horst zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken. Van der Horst heeft een speciaal controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen.  Onze specialisten controleren of uw airco uw auto nog op de juiste temperatuur kan houden. Zo nodig vervangen we het koudemiddel en reinigen we uw airco, zodat het systeem weer vrij is van bacteriën en schimmels en fris ruikt. Van der Horst adviseert een jaarlijkse controle en een tweejaarlijkse reinigingsbeurt.   Gebruik maken van deze actie? Boek dan snel online uw afspraak!


GRATIS VOORJAARSCHECK


Kom langs en laat je auto gratis controleren op alle vitale punten. 

Bel 058 -2333 444 of maak direct een afspraak via onze afsprakenplanner